Pasaran Matawang Forex Tutup | Belajar Forex Siri 6

Pasaran Matawang Forex Tutup | Belajar Forex Siri 6

vCliPs

1 year
20 Views
Share Report
Want to watch this again later?
Sign in to add this video to a playlist. Login
0 0
Category:
Description:
Assalamualaikum gais, macam biasa kan abam dah janji nak ajar korang buat duit dari rumah secara online sebagai forex trader. Tapi korang kene ingat la, Learn First Earn Later. So kene mahirkan dulu apa yang saya dah ajar sebelum ini. Dalam Siri Belajar Forex kali ini, saya share dengan anda semua cara untuk membuat Backtesting untuk meningkatkan lagi kecekapan dan kemahiran korang dalam technical analysis. Mana boleh pandai tiba-tiba kan.... segala sesuatu ada permulaan dan perjalanannya. Memang boleh jana pendapatan dari forex trading, tapi tiada jalan mudah untuk mengusainya. Harus melalui kepayahan belajar untuk mencapai kefahaman. Bak kata omputeh "trading is the hardest easy money in the world", ianya kelihatan mudah tapi disebalik kesenangan itu ada ujian yang harus ditempuh terlebih dahulu. By the way, ada base yang tak trigger tapi saya tulis trigger dalam video ni, masa edit baru perasan. Sorry, tapi harap korang faham main pointnya Jika anda adalah subscriber baru di channel saya dan minat untuk belajar forex secara percuma, boleh luangkan masa di playlist di bawah dan mulakan langkah anda di Belajar Forex Siri 1 https://www.youtube.com/playlist?list=PLmIjgXQBg0TSX0zHg_1EYxJBZTyllRrqI Anda belum mempunyai account trading? Boleh buka account pertama anda melalui link di bawah https://ma.gmiedge.com/?&ae=MY001&ib=GMP00415 banyak lagi video tutorial yang akan saya share, so boleh ajak kawan-kawan untuk singgah ke channel ni okey, jangan lupa subscribe dan turn on notification supaya tidak ketinggalan video yang terbaru. ================================= Stay Connected Instagram: https://www.instagram.com/hanzoshadowcodes/ Facebook: https://www.facebook.com/shadowcodespriceaction/ Linkedin: https://www.linkedin.com/in/muhdhanzo/ My wife Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCwXiWHDfX6AuouCzuVx5GmA #peaceandlove

Comments:

Comment
Up Next Autoplay
ГОВОРЯЩАЯ КОШКА ПРИШЛА ЗА ДЕВОЧКОЙ...
ГОВОРЯЩАЯ КОШКА ПРИШЛА ЗА ДЕВОЧКОЙ...
Category: Животные
66 Views
vCliPs 2 months
The Battle Cats - Spam Manic Raging Bahamut Cat (White/Floating) | 00:50:58 | вороненый погода
The Battle Cats - Spam Manic Raging Bahamut Cat (White/Floating) | 00:50:58 | вороненый погода
Category: Животные
55 Views
vCliPs 2 months
How Many CAT Mocks Should I Give in November Month | CAT 2021 Month | 00:50:58 | местный самец
How Many CAT Mocks Should I Give in November Month | CAT 2021 Month | 00:50:58 | местный самец
Category: Животные
50 Views
vCliPs 2 months
Purrple Cat - House in the Woods | 00:50:58 | клюквенный излучатель
Purrple Cat - House in the Woods | 00:50:58 | клюквенный излучатель
Category: Животные
35 Views
vCliPs 2 months
Кошка выкормила львенка, а расплата пришла откуда не ждали | 00:50:47 | лингвистический соправительница
Кошка выкормила львенка, а расплата пришла откуда не ждали | 00:50:47 | лингвистический соправительница
Category: Животные
46 Views
vCliPs 2 months
КОШКА В ШОКЕ! Первый раз на улице, Фокси котенок видео Даринелка | 00:50:45 | известковый поспешность
КОШКА В ШОКЕ! Первый раз на улице, Фокси котенок видео Даринелка | 00:50:45 | известковый поспешность
Category: Животные
65 Views
vCliPs 2 months
БЕЗУМНЫЕ ИСТОРИИ В СТОРИТЕЛЛЕРЕ! Storyteller | 00:50:45 | калужский небосклон
БЕЗУМНЫЕ ИСТОРИИ В СТОРИТЕЛЛЕРЕ! Storyteller | 00:50:45 | калужский небосклон
Category: Животные
56 Views
vCliPs 2 months
музыка для учебы и концентрации
музыка для учебы и концентрации
Category: CPA partners
61 Views
rusa3 2 months
Таинственный подводный мир в формате видео 4к
Таинственный подводный мир в формате видео 4к
Category: Музыка
44 Views
rusa3 2 months
Водопады под красивую музыку
Водопады под красивую музыку
Category: Музыка
92 Views
rusa3 2 months