Cara Hanzo Guna Fibonacci Retracement | Belajar Forex Siri 20

Cara Hanzo Guna Fibonacci Retracement | Belajar Forex Siri 20

vCliPs

1 year
27 Views
Share Report
Want to watch this again later?
Sign in to add this video to a playlist. Login
0 0
Category:
Description:
Assalamualaikum dan salam sejahtera, video kali ni saya nak ajar korang mencari trading range dan untuk memudahkan lagi kerja korang saya ajar juga cara menggunakan fibonacci retracement. Siapa yang dah follow saya lama, memang sedia maklum yang saya memang trade takde guna fibonacci, tapi itu tak bermaksud tools fibo tidak membantu langsung dalam trading. Setiap sesuatu pasti ada kebaikannya, dan saya gunakan level-level fibonacci untuk menerangkan trading range untuk kefahaman dan pembelajaran korang supaya korang dapat jadi forex trader yang mampu menjana pendapatan kerja dari rumah. Enjoy the video gais. Pengumuman pendek: Apa-apa urusan berkenaan broker HotForex korang boleh berurusan terus dengan Admin HotForex Team Hanzo melalui link ini https://wa.me/60132162420 ================================================ Terima kasih diucapkan pada penaja kita, HotForex untuk segmen Siri Belajar Forex ini. Jadi nak mintak korang support penaja kita melalui link affliates di bawah kerana link ini akan menjadi satu penilaian oleh penaja terhadap sambutan korang(bagi yang belum ada account di hotforex sahaja) https://www.hotforex.com/?refid=318874 Bila korang register akaun di link di atas, automatik korang dah jadi team saya di Hotforex, tapi korang boleh whatsaap Admin HotForex untuk Team Hanzo iaitu Encik Mark Drak melalui whatsaap link ini untuk pengesahan dan pertanyaan https://wa.me/60132162420 Instagram Encik Mark Drak: https://www.instagram.com/markdraq/ ================================================ Jika anda adalah subscriber baru di channel saya dan minat untuk belajar forex secara percuma, boleh luangkan masa di playlist di bawah dan mulakan langkah anda di Belajar Forex Siri 1 https://www.youtube.com/playlist?list=PLmIjgXQBg0TSX0zHg_1EYxJBZTyllRrqI banyak lagi video tutorial yang akan saya share dengan anda supaya anda mampu juga menjana pendapatan kerja dari rumah sebagai forex trader, so boleh ajak kawan-kawan untuk singgah ke channel ni okey, jangan lupa subscribe dan turn on notification supaya tidak ketinggalan video yang terbaru. ================================= Stay Connected Instagram: https://www.instagram.com/hanzoshadowcodes/ Facebook Page: https://www.facebook.com/shadowcodespriceaction/ Facebook Personal: https://www.facebook.com/shadowcodesfx Linkedin: https://www.linkedin.com/in/muhdhanzo/ My wife Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCwXiWHDfX6AuouCzuVx5GmA #peaceandlove #shadowcodes

Comments:

Comment
Up Next Autoplay
ГОВОРЯЩАЯ КОШКА ПРИШЛА ЗА ДЕВОЧКОЙ...
ГОВОРЯЩАЯ КОШКА ПРИШЛА ЗА ДЕВОЧКОЙ...
Category: Животные
66 Views
vCliPs 2 months
The Battle Cats - Spam Manic Raging Bahamut Cat (White/Floating) | 00:50:58 | вороненый погода
The Battle Cats - Spam Manic Raging Bahamut Cat (White/Floating) | 00:50:58 | вороненый погода
Category: Животные
55 Views
vCliPs 2 months
How Many CAT Mocks Should I Give in November Month | CAT 2021 Month | 00:50:58 | местный самец
How Many CAT Mocks Should I Give in November Month | CAT 2021 Month | 00:50:58 | местный самец
Category: Животные
50 Views
vCliPs 2 months
Purrple Cat - House in the Woods | 00:50:58 | клюквенный излучатель
Purrple Cat - House in the Woods | 00:50:58 | клюквенный излучатель
Category: Животные
35 Views
vCliPs 2 months
Кошка выкормила львенка, а расплата пришла откуда не ждали | 00:50:47 | лингвистический соправительница
Кошка выкормила львенка, а расплата пришла откуда не ждали | 00:50:47 | лингвистический соправительница
Category: Животные
46 Views
vCliPs 2 months
КОШКА В ШОКЕ! Первый раз на улице, Фокси котенок видео Даринелка | 00:50:45 | известковый поспешность
КОШКА В ШОКЕ! Первый раз на улице, Фокси котенок видео Даринелка | 00:50:45 | известковый поспешность
Category: Животные
65 Views
vCliPs 2 months
БЕЗУМНЫЕ ИСТОРИИ В СТОРИТЕЛЛЕРЕ! Storyteller | 00:50:45 | калужский небосклон
БЕЗУМНЫЕ ИСТОРИИ В СТОРИТЕЛЛЕРЕ! Storyteller | 00:50:45 | калужский небосклон
Category: Животные
56 Views
vCliPs 2 months
музыка для учебы и концентрации
музыка для учебы и концентрации
Category: CPA partners
61 Views
rusa3 2 months
Таинственный подводный мир в формате видео 4к
Таинственный подводный мир в формате видео 4к
Category: Музыка
44 Views
rusa3 2 months
Водопады под красивую музыку
Водопады под красивую музыку
Category: Музыка
92 Views
rusa3 2 months